Curiositats de Bola de Drac

Vols saber 7 curiositats sobre la sèrie que possiblement no sabies? Aquí te les detallem!

1. Després de Dragon Ball, la segona temporada havia de dir-se Dragon Ball 2, però l’editor es va confondre i va posar per error Dragon Ball Z. Error o encert?
2. Els noms dels enemics i amics de Goku són bastant curiosos. En la segona temporada, uns vilans formaven amb el seu nom una cançó que apareix en la pel·lícula de Disney La Ventafocs: ells són Bibidi, Babidi i Boo.
3. El conegudíssim atac Kame Hame Ha va ser batejat amb aquest nom en memòria d’un antic Rei de Hawaii que es deia així (Kamehameha). També és per aquesta raó que ‘Follet Tortuga’ vesteix amb aspecte Hawaià.
4. Els personatges que provenen del Planeta Vegeta tenen noms de verdures. ‘Vegeta’ significa vegetal; en Goku es diu ‘Kakarot’, que significa pastanaga; en ‘Raditz’, germà del Goku, significa rave, mentre que en ‘Nappa’, el company d’en Vegeta, significa nap.
5.Els familiars de la Bulma tenen noms relacionats amb roba interior: Bulma, que prové de Bloomer, significa calces. Dr.Brief, el seu pare, ve de calçotets, Trunks significa bermudes i Bra, sostenidor.
6. L’única tècnica que és pròpia d’en Goku és el puny del drac.
7. A Dragon Ball GT va ser molt criticat el nou look amb bigoti d’en Vegeta. Tant que van arribar nombroses cartes al director demanant que rectifiquessin aquest canvi. Finalment Akira Toriyama, el seu creador, ho va fer, però no per les cartes sinó per la insistència de la seva filla. Ella era fidel seguidora de la sèrie i d’aquest personatge i com a reconeixement en el capítol 25 el Vegeta s’afaita el bigoti a petició de la seva filla Bra.

Photo: Kami Sama Explorer Museum / Foter / CC BY-NC-SA

Thanks! You've already liked this
No comments