La mare més jove de la història

Lina Vanessa Medina és la persona que, de manera confirmada, ha estat mare més jove.
Va tenir el seu fill a l’edat de 5 anys, set mesos i 21 dies. Aquest cas va ser considerat per alguns com un frau però està força documentat i existeixen dues fotografies, una de l’embaràs i l’altre del mare i fill junts quan el nadó ja tenia 11 mesos.

Quan tenia 5 anys els seus pares la van portar a l’hospital pensant que estava afectada per un tumor en la zona abdominal, però els metges van determinar que Lina estava embarassada de 7 mesos. Un mes i mig després va tenir el seu fill per cesària, ja que la seva pelvis no estava prou desenvolupada.

El nadó va pesar 2,7 kg i li van posar Gerardo de nom en honor d’un dels metges que va assistir al part. El seu cas va ser donat a conèixer internacionalment en la revista mèdica ‘La Presse Médicale’, incloent detalls com que la seva menarquia va ocórrer als dos anys i mig d’edat i els pits prominents ja els tenia als quatre anys d’edat amb una avançada maduració dels ossos.

El Gerardo va néixer sa. Fins als 10 anys va ser criat com si la Lina fos la seva germana, i va ser després que va assabentar-se que en realitat la Lina era la seva mare. Finalment Gerardo va morir prematurament als 40 anys d’una malaltia de la medul·la òssia.

La identitat del pare de Gerardo encara avui segueix sense conèixer-se. Es va sospitar del pare de la Lina, que va estar empresonat en ser acusat de violació, però no va haver-hi manera de provar que fos realment culpable. També van estar en el punt de mira els germans de la petita.
Amb els anys Lina Medina es va casar amb Raúl Jurado amb qui va tenir el seu segon fill l’any 1972. Actualment la Lina té 81 anys.

 

Font: Viquipèdia

Thanks! You've already liked this
No comments