Significat de les posicions al dormir

Havies pensat alguna vegada que la posició que adoptes quan dorms no és una simple casualitat?
No triem la forma en què anem a dormir per casualitat, són els nostres mateixos costums i fins i tot nostra mateixa naturalesa les que estableixen la nostra manera de dormir.


T’animes a conèixer-les?

Fetal: ens col·loquem com si fóssim un fetus. Aquests individus sovint semblen persones difícils, però en el fons acostumen a ser sensibles i tenir un gran cor. A més, quan se’ls coneix donen impressió de ser tímids, però quan es relaxen es tornen molt oberts. Aquesta és la posició més popular, especialment entre les dones.

Tronc: consisteix a dormir de costat amb els braços enganxats al cos. Les persones que adopten aquesta posició són fàcils de tractar, sociables i els agrada estar acompanyats per grups grans, si bé acostumen a ser una mica ingenus i confiar massa en els estranys.

Nostàlgic: consisteix a tombar-se de costat amb els braços separats del cos i els qui acostumen a dormir així són oberts, encara que també cínics i maliciosos. A vegades no tenen les coses clares i els costa prendre decisions, encara que quan ho aconsegueixen no hi ha qui els faci canviar d’opinió.

Soldat: és mirant cap amunt i amb els braços enganxats al cos. La gent que reposa així sol ser tranquil·la i reservada, no li agrada el xivarri i es fixa metes elevades, a més d’exigir molt als altres.

Caiguda lliure: consisteix a dormir de cap per avall amb les mans al voltant del coixí. Els que acostumen a adoptar aquesta posició solen ser sociables i tenir gran desimboltura, però també són nerviosos i s’enfaden fàcilment. Són pacífics, però no accepten bé les crítiques ni les situacions conflictives.

Estrella de mar: és amb el cos mirant cap amunt i els braços estesos cap enrere sobre el coixí. Els habituals d’aquesta postura solen ser i tenir bons amics perquè sempre estan disposats a escoltar als altres i a ajudar quan fa falta, i no els agrada ser el centre d’atenció.

 

Com a curiositat us direm que la posició de ‘caiguda lliure’ ajuda a fer la digestió, mentre que la del ‘soldat’ i ‘l’estrella de mar’ augmenten les probabilitats de roncar i respirar malament durant la nit.

 

Thanks! You've already liked this
No comments