Què passaria si tot el món fos vegetarià?

Aproximadament set milions de persones porten una dieta vegetariana al Regne Unit. Però, com seria la vida si tots al planeta Terra seguissin aquesta tendència i deixessin de menjar carn? Un video intenta explicar-nos-ho.


Segons les seves anàlisis, hi ha aproximadament 20 bilions de gallines i 1.5 bilions de vaques, així com un bilió d’ovelles i porcs a tot el món – així que aquí teniu algunes de les coses que passarien si deixéssim de menjar-nos-els:

– La majoria dels animals esmentats, desapareixerien, i la terra que usen (de la grandària de tot el continent africà) seria utilitzada per a altres cultius.
– La indústria de la carn és responsable de més emissions de carboni que tots els cotxes del planeta. Per tant, el fet de deixar la carn seria una de les millors estratègies per frenar l’escalfament global.
– S’estima que, per cada vaca que és transformada en carn (recordeu que n’hi ha aproximadament 1.5 bilions), es necessiten 15 mil litres d’aigua per ajudar-les a créixer i per a la terra que pasten.
– Perdríem moltes coses de la indústria de la carn, com la pell i els greixos d’origen animal.

Més informació a Laughing Squid  www.laughingsquid.com

Foto: Unitopia via Foter.com / CC BY-NC-ND

Thanks! You've already liked this
No comments