Per què són de color blau els ‘Sugus’ de pinya?

Hi ha moments de la vida en els quals t’adones que el món és un lloc molt estrany. Un d’ells és quan et diuen que el Sugus blau és de pinya. A partir d’aquest moment i durant anys, la misteriosa relació entre aquest color i aquesta fruita serà un tema de conversa recurrent.

Wrigley, l’empresa propietària de la marca de caramels,  diu que cadascun dels sabors de Sugus té el seu color (per exemple, taronja per a la taronja i groc per a la llimona). En triar el color del Sugus de pinya es va pensar que hauria de ser groc o marró. Però clar, el de llimona ja tenia aquest color i el marró s’associa directament amb la xocolata. Pel que, després de consultar-ho amb possibles consumidors, Suchard (l’antiga propietària) es va decidir pel blau. I així va quedar quan Wrigley va comprar la marca.

Potser es podria haver triat el verd, com les fulles de la pinya, però va haver-hi Sugus de menta en el passat i, segons l’empresa, tot i que és un dels sabors que ja no es fabriquen, alguns consumidors demanen que torni.

Com a curiositat, en altres països hi ha altres sabors a part dels cinc que es distribueixen a Espanya. Com es pot veure, per exemple, fent una visita per Amazon: poma verda, grosella i menta. A la pàgina suïssa de Wrigley també trobeu préssec i pera.

 

Font: Verne el País

Foto: sminamijp via Foter.com / CC BY-NC-ND

Thanks! You've already liked this
No comments