Mochi, el gos amb la llengua més llarga del món

A primera vista, Mochi sembla una Sant Bernardo normal i corrent. Segons els seus amos, li agraden les disfresses, les fotos amb la gent i passar temps amb la seva família. Però Mochi no és com els altres gossos. Té un rècord, però no sabràs el què és fins que obri la seva boca i vegis la seva llengua, que és la més llarga del món!


Guinness va anunciar aquesta setmana que Mochi, que té vuit anys i viu a Sioux Falls de Dakota del Sud, és el gos amb la llengua més llarga del món en l’actualitat. La llengua de l’animal té una longitud de 18.58 centímetres. Mochi va superar el rècord d’un Pequinès anomenat Puggy, la llengua del qual mesura 11.43 centímetres.

La gossa va ser adoptada d’un refugi d’animals quan tenia dos anys. Carla Rickert, la seva propietària, va comentar que volien utilitzar el reconeixement de Mochi per destacar quanta alegria poden aportar els gossos rescatats a una llar.

 

No obstant això, tenir un rècord no sempre significa que la vida sigui fàcil. Carla Rickert afirma que encara que la seva gossa és feliç ha experimentat problemes de respiració a causa de la longitud de la seva llengua i també baveja més quan està nerviosa. Segons AP, Mochi ha de menjar llaminadures (per a gossos) d’una forma particular i també té problemes aixecant coses del terra.

Encara que Mochi té la llengua més llarga actualment, no és la llengua més llarga registrada. Aquest rècord segueix pertanyent a Brandy, un bòxer, que tenia una llengua de 43 centímetres. Brandy va morir l’any 2002.

Més informació a Guiness World Records www.guinnessworldrecords.com

Thanks! You've already liked this
No comments