La carretera recta més llarga del món

Més de dues hores conduint en línia recta 263 km. El tram d’autopista entre Haradh i Al Batha, a Aràbia Saudita, “té el dubtós honor de ser la carretera recta més llarga i més avorrida del món”, segons The Telegraph.
Amb tot el desert que s’estén a banda i banda de la carretera pot ser que tingueu problemes per mantenir els ulls oberts, però almenys serà difícil que us estavelleu contra alguna cosa.

A pesar que la carretera més llarga del món està a Aràbia Saudita, no és la més coneguda. De fet, la carretera llarga i recta més famosa del món està a Austràlia; concretament, a la costa sud. És la Eyre Highway, i mesura 90 milles (145 km).

La carretera recta més llarga d’Europa

I la carretera recta més llarga d’Europa? El Corso França travessa Torí com una fletxa, i va d’est a oest, però només mesura 11,7 km. Aquesta carretera va ser construïda sota el mandat de Vittorio Amedeo II de Savoia, en 1711. Comença a la Piazza Statuto, i acaba a la Plaça dels Màrtirs per la Llibertat, a Rivoli.

La carretera més plana del món

Val, ja coneixem les carreteres més llargues del món i d’Europa; però, i la més plana? És la Interestatal 80 d’EUA, que creua les Planes de Sal de Bonneville, a Utah. La via en realitat creua el país d’est a oest (de Nova York a Califòrnia), però és el tram que abans hem esmentat el que és pla i recte com l’infern…

Més informació a Telegraph www.telegraph.co.uk

 

Thanks! You've already liked this
1 comment