Brfxxccxxmnpcccclllmmnp…

Brfxxccxxmnpcccclllmmnp rxvclmnckssqlbb11116 (pronunciat Albin, /’al,bin/) va ser el nom que van intentar posar a un nen suec nascut el 1991, els seus pares al maig de 1996.
Els pares (Elizabeth Hallin i Lasse Diding) havien planificat no registrar legalment el nom del seu fill, però una cort del districte de Halmstad, al sud de Suècia, els va multar amb 5.000 corones sueques (uns 525€) per no complir amb l’obligació de registrar el nom del nen abans del seu cinquè aniversari. Com a resposta a la decisió judicial, els pares van enviar un nom de 43 caràcters incloent-hi 5 dígits, afirmant que corresponia a una vivència ocorreguda durant l’embaràs: “un desenvolupament expressionista que vam visionar com una creació artística”. Els pares van suggerir que el nom devia ser entès en l’esperit de la patafísica. La cort va rebutjar el nom i va mantenir la multa.
Aleshores, els pares van voler canviar el nom a A (també pronunciat Albin) en lloc de Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116. De nou, la cort no va aprovar les idees dels pares per a l’atribució del nom, ja que a Suècia està prohibit tenir un nom d’una sola lletra.
En el seu primer passaport, el nen tenia el nom de Icke namngivet gossebarn, que significa “nen petit sense nom”.

Thanks! You've already liked this
1 comment